TEKNO-SEL Teknoloji ve Robot Yarışması 2024

18.01.2024 111

Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen TEKNO-SEL etkinliği, 16-18 Nisan 2024 tarihlerinde Selçuklu kongre Merkezi'nde Türkiye'nin teknolojik bağımsızlık hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor! Bu büyük heyecan, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencileri geleceğin teknoloji liderleri olmaya teşvik ediyor.

Robot Yarışları Kategorileri

• Hızlı Çizgi İzleyen Robot Yarışması
  • Temel Seviye Çizgi İzleyen Robot Yarışması
  • Mini Sumo Robot Yarışması
  • Yumurta Toplayan Robot Yarışması
  • Labirent Çözen Robot Yarışması
  • Serbest Proje Kategorisi

Atölye Etkinlikleri ve Stantlar

Etkinlik boyunca bazı stantlarda çocuklar özel etkinlikler düzenlenecek. Oyunlar, eğlenceli deneyler ve el becerilerini geliştiren atölyelerle çocuklar, teknolojiyle tanışmanın keyfini çıkaracaklar.

Teknoloji Odaklı Söyleşiler

Etkinlikte ayrıca teknoloji alanında deneyimli konuşmacılarla interaktif söyleşiler düzenlenecek. Sektördeki uzmanlar, teknoloji trendleri, kariyer fırsatları ve ilham verici başarı öykülerini paylaşacaklar.

Etkinlik Web Sitesi: SelcukluSetap.com Etkinlik Web Tarihleri: 16-18 Nisan 2024 Etkinlik Yeri: Selçuklu Kongre Merkezi Başvuru Tarihleri: 1 Mart - 1 Nisan 2024

Katımcılar, kendi robot projelerini sergilemenin yanı sıra teknoloji takımlarının stantlarını ziyaret edebilir ve uzmanlarla tanışabilirler. Ayrıca, çocuklar için düzenlenen etkinliklerle küçük yaşta teknolojiye ilgi duymalarına destek olabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen selcukluSetap.com adresini ziyaret edin.

Bu heyecan dolu etkinlikte, geleceğin mühendisleri, teknoloji liderleri ve küçük kaşifler bir araya geliyor. Siz de bu deneyimi kaçırmayın!

TEKNO-SEL: Türkiye Yüzyılında, Türkiye'nin Teknolojik Geleceğinin İnşasında Biz De Varız!

18-01-2024

Kaynak: https://selcuklusetap.com/teknoseletkinligi.html